Je bent bij ons van harte welkom wanneer je ouder bent dan 15 jaar en vind dat je op weg naar zelfstandigheid ondersteuning nodig hebt.

We verwachten dat je meewerkt aan een dag invulling, omdat wij van mening zijn dat dit een belangrijk aspect is voor je sociale ontwikkeling. Samen maken we een activiteitenplan waarin jouw leerdoelen worden omschreven, dit zijn vooral de dingen waar je graag goed in wil worden!

Om dit te bereiken staat een team van enthousiaste en betrokken medewerkers voor jou klaar!

Onze deskundigen worden uitgebreid gescreend voordat we ze aan je voorstellen . Je moet immers eerst iemand vertrouwen voordat je, je prettig en veilig voelt bij deze persoon.


Iedereen die bij ons komt wonen sluit een gebruikersovereenkomst af.  

Deze gebruikersovereenkomst is verbonden met de begeleiding zoals deze binnen ‘Blue-Care’ begeleid wonen wordt vormgegeven. Ook kent ieder huis een huisreglement waar je , je als bewoner aan dient te houden.

Standaard is de huurprijs van de kamer 450,- euro. Afhankelijk van het maandelijks inkomen, wordt de uiteindelijke huurprijs bepaald. Daarnaast komen er kosten bij voor begeleiding. Als het nodig is regelen wij dit voor jou, denk daarbij aan PGB, WMO of GGZ indicatie. Het is ook mogelijk om een regeling te treffen buiten de indicatie.
Blue-Care

Selma van Gorp

Tel: 06 45808640

E-mail: info@blue-care.nl